joi, mai 21, 2009

inspiratia mea

de cate muze ai nevoie ca sa scrii un singur cuvant?
de cate zane ai nevoie ca sa plutesti?
daca ai avea totul... chiar totul... ai mai avea nevoie de ceva in plus?!
daca ai iubi asa ca mine... ai crede ca superstitiile sunt doar povesti fara fundamente?
dar daca... nu ar fi nimeni, nicio muza, niciun cer... ai gasi creatie in tine insuti?

oameni suntem... singuratatea ne este inveninata de icoane ruginite, de fantome care au plecat demult dar totusi sunt prezente... dorurile ne sunt umbrite de vise daramate... oameni suntem!

hi there. my name is syn. sunt visul lui cu par roz, zeita uitata intr-un colt de mitologie, boolina fara noroc, straineza oaie roz, copil cu flacari in ochi, hamster mic, zana prafuita. nimic. oricum.

3 comentarii:

  1. Oricit ai nevoie doar de o singura muza ca sa scrii un cuvint, ai nevoie de toate zinele pe care le poti gasi pentru ca intr-adevar sa plutesti.Intotdeauna mai e ceva de dorit, de obtinut, de cucerit.Iar intotdeauna cind iubesti profund superstitiile iti dirijeaza drumul.Al tau, al meu, al tuturor. Iar inspiratia finale descoperim intotdeauna ca exista doar in noi si in trairile noastre.
    Oameni sintem...singuratatea ne este pronuntata de propiile temeri si amintiri, de propria frica de viitor in general si de drum in particular. Dorurile ne sint potentate de propria nevoie de-a gresi si a ceda.
    Hi, my name is Wolf. Sint cosmarul ei cu parul blond, demonul uitat de zei in coltul umbrit al constiintei, eternul hoinar pe drumul vietii, rebelul fara cauza intr-o lume a cauzalitatii,eternul copil cu ochi de batrin,praful in vint.Totul si nimic, oricind si oricum.
    ***
    mersi pentru ca cuvintele tale mi-au dat sansa sa scriu asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Icoane ruginite....fantome prezente...si...atat...

    Cum ti-am mai zis, citand din nenea Tolkien "Ramane ca fiecare sa facem ce credem de cuviinta cu timpul ce ne-a fost acordat!", straineza oaie roz..

    RăspundețiȘtergere